Simply

6 steps to your perfect city trip

Into Bruges simply helps you compile your city trip to Bruges. And not just any trip, but a personalised trip, geared to your wishes and tastes. A stay in Bruges characterised by inspiring addresses and unique experiences.

Match Brugge aan uw wensen

UW WENSEN
Kies de button “PLAN MIJN TRIP” en vul het formulier in. Kies uw pakket, en vul dit aan met uw specifieke wensen en interesses. Wij hebben die nodig om uw droombezoek aan Brugge te optimaliseren en u ten volle te laten genieten.

Boek Into Bruges

BOEKEN
Na ontvangst van het ingevulde formulier “PLAN MIJN TRIP” zullen wij u contacteren om tot een perfecte match te komen en alle vragen te beantwoorden. Wij sturen u dan een uitnodiging tot betaling van het gekozen pakket.

Uw bezoek op maat

PLAN UW TRIP
Naar aanleiding van uw ingevulde keuzes en interesses en in gezamenlijk overleg stellen wij een fantastisch programma samen om volop te kunnen genieten van Brugge. Ons doel is een tevreden klant.

Welkom in Brugge

WELKOM
Met een informatiepakket ontvangen wij u persoonlijk in het centrum van Brugge voor een briefing en uitleg van het gedetailleerd programma. Van harte welkom!

Geniet van het pittoresk Brugge

GENIET
Beleef en ontdek Brugge op uw eigen manier, in uw tempo, en geniet met volle teugen van deze prachtige stad. Tijdens uw bezoek staan wij voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. Problemen? Geen probleem! Wij zijn er voor u.

Tot Ziens

TOT ZIENS
Uw bezoek aan Brugge was onvergetelijk? Laat het ons weten met een mailtje of met een foto. Onverhoopt nog iets vergeten? Onze after-service zorgt voor een correcte opvolging. Was Brugge méér dan de moeite waard? Graag tot een volgende keer!